İnci İlkokulu
İnci Köyü / Merkez / Şanlıurfa

VİZYON

Eğitim öğretim alanında okulumuzu en üst düzeye çıkarmak.Bilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, eğitimin hedefine sevgiyle ulaştığı, içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun eğitim hizmeti sunmak. Bütün öğrencilerin kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak.Onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak becerilerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, Okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

08.00-13.10

elektrikli soba veya kömür sobası

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz merkeze bağlıdır . Urfa merkeze 55 km. Karahantepe arkeolojik sit alanına 2 km mesafede bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Viranşehir yolu (D 400) üzerindeki Tek Tek Dağları´nda kurulmuş . 27 hanesi olan olan bir köydür . Köyde artezyen su kullanılmaktadır . Sabit telefon köyde bulunmamaktadır ve cep telefonu çekmemektedir ( Hiçbir GSM operatörü şebekesi yoktur.)Köyümüz Tek Tek Dağların ´da kurulmuş bir köy olduğu için etrafı dağlarla çevrilidir. Köyümüze ulaşım için 2 yol vardır. Yollardan biri Karahantepe sit alanına ulaşım bu yoldan sağlandığı için yenileniyor ve genişletiliyor 2022 yaz ayında bitirilecektir.